Om man som företag ska flytta och behöver flytthjälp, kan man anlita företaget Qleano för en professionell flytthjälp! Att anlita ett företag som Qleano, innebär det att man kan göra förfrågningar online för flyttjänster eller andra unika tjänster. När man som företag ska flytta till ett nytt kontor där man vill skapa en modern och dynamisk miljö får man många fördelar. Ett flexibelt kontor där man cirkulerar personalen sägs främja både kreativitet och stärka samarbetet.

Fördelar med flytthjälp och ett rörligt kontor

När man anlitar ett professionellt företag som Qleano, innebär det att kunnig personal kan hjälpa till att finna och ta fram en passande städ- eller flyttfirma för företag, privatpersoner eller andra kunder. Hos professionella Qleano kan personalen skräddarsy de tjänster man behöver till exempel för en flytthjälp. Ska man flytta en helt kontor, är det inga problem för Qleano att leta fram ett städ- eller flyttföretag som är anslutna till tjänsterna och som ligger nära och bekvämt. En perfekt flytthjälp med Qleano är passande när man ska flytta hela företaget. Den kunniga personalen ser till att finna en flyttfirma som kan ta hand om allt från möbler och inventarier, till annat som måste flyttas från ett kontor till ett annat. I dagsläget är det allt mer populärt med aktivitetsbaserade kontor där man roterar och byter bord med varandra, eller har så kallade uppsamlingsplatser där man kan diskutera eller planera mer tillsammans.

Flytthjälp för det flexibla kontoret

Att flytta ett helt kontor innebär mycket planering men med Qleano får man allt ordnat med packning samt säkra och snabba transporter med hjälp av en trevlig och flexibel flyttpersonal. Om man är i behov av flyttstädning av hela det befintliga kontoret man flyttar ifrån, kan Qleano hjälpa till att även ordna flyttstädning. När man får flytthjälp till kanske större lokaler, har man mer plats för ett aktivitetsbaserat kontor om det är något som företaget föredrar. Det finns fördelar och nackdelar med aktivitetsbaserat kontor och enligt studier och forskning visar det att aktivitetsbaserade kontor har vissa mer populära platser än andra på kontoret. De platser som visat sig vara mest populära är de som ligger i hörnor där man kan sitta med ryggen mot väggen. Något som också är viktigt när man flyttar till ett kontor som ska vara mer anpassat för flexibilitet, är att ha en bra ledning. Forskare inom arbetshälsa menar att mellanchefer är viktiga för flexibla kontor då det krävs mer struktur för att få en positiv upplevelse. Med flytthjälp av Qleano till ett aktivitetsbaserat kontor, får man en trygg hantering av alla inventarier och säkra garantier på alla tjänster man använder.