Ett nystartat företag med anställda behöver i de flesta fall, förr eller senare, ge ut jobbtelefoner till medarbetare. Det är förhoppningsvis en rolig och spännande grej, men kan också innebära problem om mobilen går sönder. Gör detta problem till något positivt med snygga mobilskydd.

Win-win-situation för alla inblandade

Att få en jobbmobil för första gången är en stor grej för många. Det är ett tecken på att företaget ser att den anställde är värd att investera i och ger en viss status. Det kan dock också bli en tråkig situation för alla inblandade om mobilen går sönder. Oavsett om policyn säger att den anställde ska betala genom avdrag på lönen eller om företaget står för det – det är alltid någon som förlorar.

Genom att erbjuda färgglada och personliga mobilskydd slår du två flugor i en smäll. Det behöver inte vara något överdrivet. Du kan till exempel använda billigamobilskydd.se för den uppgiften. Billigamobilskydd.se erbjuder mobil- och läsplatteskal för i princip alla modeller du kan tänkas vilja ha i ett stort antal designer. Skaffa billiga mobilskydd för att det är kul och bidrar till en bättre arbetsmiljö, men också för det kan undvika tråkiga framtida scenarion.

Fördelar med mobilskal

Den uppenbara fördelen är så klart att risken för skador på mobilen minskar. Det är bra nog. Men den inte lika uppenbara fördelen är att den anställde kanske får välja sitt eget mobilskal och på så vis känna att hen får något extra. Eller så du bistår du med ett specialdesignat skydd med företagets logga. En lose-lose blir en win-win med en väldigt enkel och liten investering.

På samma sätt som du skyddar och ser över dina investeringar i andra former, bör du också skydda kontorets utrustning. Med billigamobilskydd.se slipper du oroa dig för skador och gör samtidigt något positivt för de anställda.