En duschhörna på kontoret gerinte bara hög coolfaktor, det är en praktisk funktion som uppmanar till hälsa. Det vill säga, lunchen är ett bra tillfälle att köra hårt en halvtimme på gymmet, något som bevisligen ökar prestationen i arbetet. Om det dessutom finns en dusch tillgänglig kan man avlösa varandra där efter träningspasset.

Duschhörna med modern känsla

Duschhörnor är överhuvudtaget praktiskt både på kontoret och hemma. En duschhörna kan bilda en snygg inredning i ett kaklat badrum eller i ett mindre utrymme och det skyddar mot att vattnet stänker ut över golvet. Olika storlekar finns, samt former, det kan vara mycket läckert med en rund duschhörna, exempelvis i ett hörn av badrummet. En duschhörna visar också på ett intresse och en uppmuntran till att träna och sedan fräscha upp sig inför mötet eller resten av arbetsdagen.

Rörfokus kan duschhörnor

Det finns många duschhörnor att välja mellan på marknaden – tänk på att välja kombinationen produkt, kvalitet och service som en paketlösning. Eftersom våtrumsinstallationer är viktiga så att inte väggen skadas eller läckor uppstår är det viktigt att anlita en yrkesspecialist. Rörfokus i Gävle norr om Stockholm är en utmärkt leverantör med bred kunskap inom badrum och VVS, entreprenader för såväl renoveringar som ombyggnationer. Du kan handla online eller besöka den stora butiken. Du kan få rådgivning i både den fysiska shoppen och online.

Om du vill installera duschhörnor själv kan du välja en av de många modeller som är lättare att montera med enbart limbar profil. Det finns mycket snygga duschhörnor med glasväggar för mellan 3000 och 4000 kronor, och om du vill kan du gå upp på modeller som exempelvis Alterna Lusso Black Chess Svart, den kostar för närvarande drygt 9000 kronor och har ett mer lyxigt utförande med fyrkantiga fönsterrutor inramade av vackra svarta kanter. Mycket vackert! Detta kan kombineras med antingen borstade metallkranar eller ett vitt tvättställ med kranar och detaljer i svart. Till detta kan man lägga svart klinkergolv och vitt kakel.

Rörfokus har flera förslag att visa samt kombinationer för att göra badrummet både funktionellt och vackert, detta kan också specialanpassas till en kontorstoalett.